Drömmer om Thailand

Wow... Det är så mycket saker som borde göras, men det är lätt hänt att man göra annat istället när man är med sin älskling. Till exempel spela Wii :) Och precis så är fallet nu! Fast jag har faktiskt lyckats plugga lite körkortsteori idag ;)På fredag är det nyårsafton och då ska vi till Martin i Staffanstorp :) Hoppas det blir kul!


Wii

Nu ska jag och älsklingen spela Donkey Kong!


Bästa julbilden dessutom!

Bakdag med K.A

Nu har jag använt min kitchen aid, som för övrigt heter Aaden (uttalas äjden för er som inte vet:] )

Det blev mina julcookies, och leilas rocky road (utan Aaden)Julafton

Här kommer lite bilder från igår!

Först åkte vi hem till våra kusiner och åt julmat


 

Sen åkte vi hem och hade vår julklappsutdelning hemma med bara familjen istället!

Bland dessa julklappar fattas min lillebrors och mina awesomast, nämligen... En ny elgitarr till honom, en Epiphone Nightfall, och en Kitchen Aid till mig!


Julklappsutdelning

Mh, är det bara jag som har en röd, fin kitchen aid? Uppdatering på resten av alla julklappar och dagen i sig kommer sen!

oh lord

Fan. Jag skrev ett skitlångt inlägg precis. Dock gjorde jag det på mobilen så när jag skulle ladda upp det hängde det sig och nu är allt borta.... Suuuuuck. Hursomhelst. Kortfattat: Igår åkte jag hem till skåne. Det tog ca sex timmar. Idag var jag och kalle hos hans pappa m.fl och firade mini-jul . Jag lyckades ta mig både från och till kristianstad med bara en halvtimmes försening. OMG :) Det var jättetrevligt där :) när jag kom hem klädde vi graanen eftersom dom ville göra det med mig och jag har ju som sagt inte varit hemma förens nu :) sen spelade vi rockband hela familjen och pappa skyllde ifrån sig på gitarren när han spelade fel haha gulligt :p och nu ska jag sova. Godnatt från mobilen :)

Dags igen?

Aeh jag känner att jag inte har bloggat på länge... Riktigt dåligt.. Men! Nu kör vi igen!

Julklapparna är inhandlade. De flesta i alla fall, och vi har till och med hunnit med en sväng inom IKEA, det bästa stället på jorden (eller i alla fall i sverige, det finns ju bättre grejer i världen, typ, maldiverna?) =D=D

Det snöar så galet mycket här, ALLTID. Igår var det värsta snöstormen när vi skulle gå hem (2 km). Skitkul! Igår gjorde jag även en cheesecake som omväxling :P Denna gången med "julbotten" och päron/krusbärstopping :)


Kanel, pepparkaka ochnejlika i botten. Vaniljfyllning och päron/krusbärstopping

Nu får det vara nog!

NU är det fan ta mig slut på pluggandet. Kalle har varit en ääängel och förhört mig på hela jäkla humanbiologiboken idag. Tusenmiljarder tack! Nu blir det lussebullar! <3

The wife beater strikes again

Detta är vad jag lever med, varje dag, nästan. TROTS att han vet att jag hatar att bli kittlad och får typ panik och blir jätteagressiv. Fast egentligen är han underbar så det gör inget.


Lussebullar under täcket

Imorse:

Terese kryper närmare Kalle
Kalle mumlar " hmnnuehnemmn magen"
Terese tar på Kalles mage
Kalle mumlar "meehhnuuunmsnmm magen"
Terese tar bort handen från Kalles mage
Kalle säger "hehmm vad hände med bullarna?"
Terese frågar "va? vilka bullar?"
Kalle svarar inte

Lite senare

Kalle "vaknar" och lyfter på täcket och tittar på sin mage
Terese frågar "Varför tittade du under täcket?"
Kalle svarar inte

1 minut senare

Kalle säger "haha alltså jag drömde att du bakade lussebullar på min mage"
Terese börjar asgarva och berättar om allt Kalle sagt och gjort de senaste minuterna och fattar hela historien om "hnhmhenemenhm magen" och varför Kalle lyfte på täcket och tittade på sin mage.

Gulligt :)

Bilder!!

Länkar vidare en blogg! Louise i min basgrupp tog bilder idag när vi övade metod, och dom är FINA! check 'em out!

--> Ett Mammahjärta

Gruppträff på bordetDetta är vad som händer på Basgrupp 5s träffar, bakom all smarthet..

Och för er som inte vet, så går den här "leken" ut på att Jesper som ligger på bordet ska tro att hans vänstra ben kommer mycket längre ner än det högra på vägen ner. Eller okej, vem som helst fattar att det inte är så, men det känns som det :)

RSS 2.0