HELGLEDIGT!

Denna helgen är jag så väldigt ledig, så jag passade på att köra ner till Färlöv och överraska min älskling en dag tidigare än planerat. Gissa om han blev förvånad:) Sedan jag såg hans överraskade min har allting varit jättebra. Bara att sova tillsammans i samma säng igen var bäst!

Imorse körde jag honom till jobbet och sen körde jag hem igen, och NU ska jag spela the sims till han kommer hem :) dvs. i fyra timmar :D Kanske får för mig att göra något annat, men sannolikheten är inte stor!Angående viktminskningen så går det jättebra! På 3 veckor har jag gått ner ca 5 kilo! Thumbs up!

Våg

Man skulle nästan kunna tro att det är lite försommar idag, det har nästan varit 20 grader och sol. Men allvar, det är ju pinsamt hur dåligt vädret har varit denna "sommaren"... Man blir nästan ledsen..

Jag var ute en liiiten stund, men efter att jag hade tagit några bilder frös jag så jag fick gå in igen. Det blåser ju så himla mycket här vid kusten.


En av bikinisarna från thailand.

BTW!! Vi har köpt en våg i helgen, så nu kan jag äntligen se, helt konkret, hur många kilon som försvinner under veckorna. (Y)


Key Lime

Idag bestämde jag mig för att äntligen prova ett recept som jag sedan lääänge sparat, men aldrig testat. Ett recept på key lime pie, och japp, det blev bra! Och så galet enkel att göra!
Donut please

jag har lyckats göra min första äkta donut-hårknut :) det ser nog lite konstigt ut på bilderna. Jag är i alla fall riktigt nöjd med min första försök haha! :)
Skor igen

Skönheterna är här! Dock faller dom inte alla i smaken, till exempel inte Alexander, ett av två barn jag och kalle passade idag och igår. Han frågade vad skorna kostade och när han fick höra svaret skrek han "HUR KAN MAN BETALA SÅ MYCKET PENGAR FÖR SÅ FULA SKOR, TESSAN?!"


RSS 2.0