Candycane

Julpyntet: PÅ!


OMG paniiik!

Idag när jag hade jobbat färdigt och skulle byta om besannades min värsta mardröm (nästan faktiskt). Jag hade råkat låsa in nycklarna till hänglåset i skåpet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så jag fick lite lätt panik och rotade igenom min väska en gång till och hoppades att de skulle vara där ändå. Men nej. DÅ! Då fick jag den briljanta idéen att jag försöka operera ut nycklarna från jackan I skåpet. Som tur är är det skåp jag har lite... konstigt. Dörren är lixom lite utböjd från mitten och uppåt, men inte så att man kan sno grejer, trodde jag. Haha :P Hur som helst pillade jag in fingrarna och fick tag på jackan, och försökte dra den uppåt och utåt, så pass mycket att jag fick tag på rätt ficka.

När jag väl fick fram rätt ficka gick det upp för mig att nycklarna antagligen var för stora för att få ut, eller så skulle de ramla ut fickan (vars öppning var på sidan), och landa på golvet i skåpet... Men i det läget hade jag typ inget val så jag slet till och fick ut lite av fickan, lyckades krafsa ut nycklarna OCH. KOM. IN. I. SKÅÅÅÅPET! :D:D:D:D Lyckan var gjord.

Tur att det inte var någon annan i omklädningsrummet just då haha :)


Det var då inte fickan som syns här som nycklarna låg i, utan den andra :P

Den bästa medicinen

Eftersom jag har velat baka en tårta typ sedan jag bakade min 20-årstårta, så gjorde jag en idag efter praktiken. 

Resultatet:


Den får följa med till praktiken imorgon så får jag se om någon i personalen vill ha, för det är nog inte så populärt att bjuda diabetikerna på avdelningen på tårta :]

De är bara avundsjuka!!!

Jag läser ganska många olika bloggar varje dag, och klickar ibland in och läser lite kommentarer. Då finns det så klart ofta folk som säger något negativt eller något som inte stämmer överens med det bloggaren tycker, och då är det direkt någon som skriver "ÄH, lyssna inte på de som säger en massa negativa saker, de är bara avundsjuka!" eller "De önskar bara att de var/såg ut/etc som du!". Då undrar jag, är man avundsjuk bara för att man har en annan åsikt? Och jag kan svara på frågan själv; NEJ, det är man inte.

Om någon har köpt en tröja, och jag tycker den är ful och säger det till personen (det gör man i och för sig inte haha) så betyder det inte alls att jag är avundsjuk, utan bara att jag tycker att tröjan är ful! Det fattar väl vem som helst? Eller om någon frågar "Tycker ni att jag är snygg på denna bilden?" och folk svarar nej, så betyder det inte alls att de är avundsjuka. Sedan är det klart att det kanske finns någon som är lite bitter och avis.

Samtidigt är det löjligt med folk som skriver "FAN VAD FUL DU ÄR" till typ...kissie, men då är det å andra sidan möjligt att de faktiskt är avundsjuka på att hon är ganska rik eller något.

Kontentan: Det är löjligt att påstå att någon är avundsjuk bara för att de är realistiska och har egna åsikter.


Bilden är från en blogg som drivs av en ung mamma (15 el 16 år), från ett inlägg där hon ställde frågan "Saknar ni mina inlägg" då hon inte bloggat på ganska länge. Då hade någon kommenterat ungefär att hon/han inte saknade inläggen speciellt mycket och tyckte att bloggägaren hade gjort bort sig ganska mycket vid ett flertal tillfällen. Då kommenterar någon, som svar, att de som är negativa bara är avundsjuka.

VARFÖR, jag menar VARFÖR skulle någon vara avundsjuk på en tjej som /blev gravid när hon var 15 och/ inte direkt har åstadkommit något i livet? Man kan ju i alla fall fundera på om det ens är realistiskt att någon skulle vara avundsjuk.


Och allt det där med att man kan vara "anonym" på internet och nätmobbing och allt, det kan vi ta en annan gång. Denna gången handlar det om de som tror att alla är avundsjuka ;]

I'm not fat, I'm fluffy!

Då var vi äntligen hemma igen efter vääääääldigt mycket resande.

Igår tog vi tåget till malmö för att åka med Kalles syster och en vän till Göteborg, för att se Gabriel Iglesias! DAAAAAMN DET VAR BRA! Så sjukligt roligt! Sedan körde vi tillbaka till malmö, vi var hemma vid ca... 01.15 kanske. Så imorse, eller nej det var snarare eftermiddag, åkte vi hem igen. SÅ skönt det är att vara hemma igen :)Eftersom gårdagens stående skämt (hehe stand up.. hehehee) var sittin on the toilet, så lägger jag upp denna bilden :)


ScenenEn till toalettbild fast med förflyttningsskorna


Och den bästa bilden från dagen!

Här är en video från någon annan Fluffy-show! 


"Efter-bilder"

Passade på att ta ett par bilder i morse eftersom jag inte hade några :P Så detta ska då föreställa mig, idag. Så jag ser ut ca såhär nu haha :) Och det är ju inte riktigt efterbilder, eftersom jag inte är färdig :P Så det är mer... formcheck.


Bilden är tagen när jag slappnar av.

Och ja, jag brukar gå runt i bara trosor och mjukisbyxorJag vet faktiskt inte varför jag inte bara tog på mig en bh haha. Det blev stjärnor istället. 
Som ni ser så är bilderna nog lite konstiga för på den första har jag världens höfter och på den andra är de obefintliga haha, man kan alltså välja vilket man helst vill ha :P

Detta inlägget handlar inte om att jag vill visa upp mig på något sätt, utan jag lägger upp dessa bilder enbart för att folk vill se förändringen.

Next: catheterization

Så här gör man alltså när man sätter KAD på en kvinna :)Och nej, det är ingen riktigt mutta :)


De sterila handskarna blev en ny favorit! Mycket godluktande och tighta


Vi har även fått nya övningskläder. Som vanligt är de skitstora, jag har en i S på mig här och posar som aldrig förr.Kim


Klack: 14 cm, Platå: 3 cm tror jag. Jag lyckades nog få ett av de sista paren nu när jag beställde de nya, för de blåa är slut nu. Konstigt med tanke på att jag beställde 36:orna DIREKT de kom in på hemsidan.

NU har jag dom! mina fina blåisar. Beställde först i strl 36, som jag aaaalltid har, men de var svinsmå. Så jag fick byta till 37, och de passar :)

PVK

Idag har vi haft vår första metodövning på väääldigt lång tid. Vi övade att sätta PVK, och imorgon blir det vsond och kateter tror jag. Tydligen får vi inte längre öva på varandra (för att någon kan ha någon blodsjukdom eller något sånt tror jag), så vi fick nöja oss med låtsasarmar och händer :)
De är häääär!

Nästan en månad, några arga mail med konstruktiv kritik och 100 kronor i kompensation senare, har mina crocs Ä.N.T.L.I.G.E.N kommit. Det är preciiiiiis att de passar, speciellt Mary Jane-skorna längst till höger. Det är så det skriker :P Men det ska nog gå bra! Jag kan kanske inte ha de tjockaste strumporna i just det paret, så om jag tvunget vill ha tjocka strumpor så får det bli något av de andra paren :)

De rosa är Crocs Tone Skylar Clog, de vita är Crocbrand, och de svarta är Women's Charlie Mary Jane. Och sen är där 2 medicin-jibbizar


NU är jag redo i alla fall :)

RSS 2.0