OMG paniiik!

Idag när jag hade jobbat färdigt och skulle byta om besannades min värsta mardröm (nästan faktiskt). Jag hade råkat låsa in nycklarna till hänglåset i skåpet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så jag fick lite lätt panik och rotade igenom min väska en gång till och hoppades att de skulle vara där ändå. Men nej. DÅ! Då fick jag den briljanta idéen att jag försöka operera ut nycklarna från jackan I skåpet. Som tur är är det skåp jag har lite... konstigt. Dörren är lixom lite utböjd från mitten och uppåt, men inte så att man kan sno grejer, trodde jag. Haha :P Hur som helst pillade jag in fingrarna och fick tag på jackan, och försökte dra den uppåt och utåt, så pass mycket att jag fick tag på rätt ficka.

När jag väl fick fram rätt ficka gick det upp för mig att nycklarna antagligen var för stora för att få ut, eller så skulle de ramla ut fickan (vars öppning var på sidan), och landa på golvet i skåpet... Men i det läget hade jag typ inget val så jag slet till och fick ut lite av fickan, lyckades krafsa ut nycklarna OCH. KOM. IN. I. SKÅÅÅÅPET! :D:D:D:D Lyckan var gjord.

Tur att det inte var någon annan i omklädningsrummet just då haha :)


Det var då inte fickan som syns här som nycklarna låg i, utan den andra :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0