De är bara avundsjuka!!!

Jag läser ganska många olika bloggar varje dag, och klickar ibland in och läser lite kommentarer. Då finns det så klart ofta folk som säger något negativt eller något som inte stämmer överens med det bloggaren tycker, och då är det direkt någon som skriver "ÄH, lyssna inte på de som säger en massa negativa saker, de är bara avundsjuka!" eller "De önskar bara att de var/såg ut/etc som du!". Då undrar jag, är man avundsjuk bara för att man har en annan åsikt? Och jag kan svara på frågan själv; NEJ, det är man inte.

Om någon har köpt en tröja, och jag tycker den är ful och säger det till personen (det gör man i och för sig inte haha) så betyder det inte alls att jag är avundsjuk, utan bara att jag tycker att tröjan är ful! Det fattar väl vem som helst? Eller om någon frågar "Tycker ni att jag är snygg på denna bilden?" och folk svarar nej, så betyder det inte alls att de är avundsjuka. Sedan är det klart att det kanske finns någon som är lite bitter och avis.

Samtidigt är det löjligt med folk som skriver "FAN VAD FUL DU ÄR" till typ...kissie, men då är det å andra sidan möjligt att de faktiskt är avundsjuka på att hon är ganska rik eller något.

Kontentan: Det är löjligt att påstå att någon är avundsjuk bara för att de är realistiska och har egna åsikter.


Bilden är från en blogg som drivs av en ung mamma (15 el 16 år), från ett inlägg där hon ställde frågan "Saknar ni mina inlägg" då hon inte bloggat på ganska länge. Då hade någon kommenterat ungefär att hon/han inte saknade inläggen speciellt mycket och tyckte att bloggägaren hade gjort bort sig ganska mycket vid ett flertal tillfällen. Då kommenterar någon, som svar, att de som är negativa bara är avundsjuka.

VARFÖR, jag menar VARFÖR skulle någon vara avundsjuk på en tjej som /blev gravid när hon var 15 och/ inte direkt har åstadkommit något i livet? Man kan ju i alla fall fundera på om det ens är realistiskt att någon skulle vara avundsjuk.


Och allt det där med att man kan vara "anonym" på internet och nätmobbing och allt, det kan vi ta en annan gång. Denna gången handlar det om de som tror att alla är avundsjuka ;]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0