fixfix

Ursäkta mig, men är det inte ganska omoget att skriva en massa facebookuppdateringar och blogginlägg riktade till en enda person, typ: "Fy fan vad jag hatar dig, behöver inte sånna som du i mitt liv" etc. (och sen inte ens säga vem det handlar om så att det blir lite intressant ;] )? Kan man inte bara säga det till personen i fråga istället? Speciellt med tanke på att iiiingen annan bryr sig?

Anyhow :)
Idag har jag och Kalle varit duktiga och inhandlat en del inredningsgrejer. Vi håller nämligen på att ändra om lite här i huset, utan att mamma och pappa vet vad vi gör, så de blir nog ganska förvånade när dom ser hur snyggt vi har gjort det haha. De blir nog ännu mer förvånade när jag frågar om de kan betala hälften av vad jag har lagt ut på det :] Det krävdes dock inte speciellt mycket, så det är nog ingen fara!

Här har vi en fin före-bild på ena delen av verandan, med en fin cencur på Kalles bakre del


Förresten, på tal om inget: Igår märkte jag att vi har lite översvämning, så jag var tvungen att rädda lite grejer från vattnet (krattor ovs.) som vi hade lämnat på "stranden". JAPP, det var sviiiinakallt, och kalle passade på att paparazzi-fotografera mig när jag skuttade runt i pyjamas och skrek haha. Galet snyggt.
Herregud...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0