Rast och ro? Sommarlov? Äsch!

Phewh. Praktiken är godkänd. Hemtentan är färdigskriven. Så nu är det bara att plugga inför tentan på lördag, projektplansopponeringen om en och en halv vecka, läsa psykiatrikursen och skriva tentan på den, SEN är det lov (=jobb) Jisses...


Hemtentan (Y)

Kommentarer
Postat av: keewee

ser bra ut du! fan det är inte långt kvar. vi e snart färdiga!

2012-04-22 @ 16:50:36
URL: http://fitnessguru.se/keewee
Postat av: Anna

Hej! Jag följer dig på instagram, och vill tacka för inspirationen! :) jag skulle bara vilja fråga vad du tycker om att plugga till sjuksköterska i Karlskrona, om det är en bra skola, bra lärare, osv. Jag har egentligen ingen aning om vad jag vill plugga för något (tog studenten för två år sen) och har jobbat lite inom äldrevården men funderat lite på sjuksköterska. Är utbildningen något du rekommenderar? "Brann" du för det innan du började utbildningen, eller var det något som delvis kom med tiden? Mycket frågor, men det hade varit kul att höra lite från någon som vet :) tack!

Svar: Hej! Tack själv! Jag tycker väl att skolan är helt ok. Har ju inget att jämföra med :P jag visste redan innan att jag ville bli barnmorska och det håller jag fast vid! Ja jag rekommenderar sskutbildningen, OM du är rätt person för det. Det bästa sättet att ta reda på det är väl att se om du kan få nåt studiebesök på sjukhus eller helt enkelt börja linjen och sen hoppa av om det känns fel! Jag tycker det är jättekul och det har känts rätt under hela utbildningen! Hoppas du hittar rätt!
Mvh Terese
tessterese

2013-05-02 @ 19:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0