Cake for a painter

Här är den förra tårtan som jag gjorde men glömde att lägga upp!
Jag fick en beställning på en målartårta av Kalles pappas fru, till Kalles pappa som är målare, så klart. Det är en prinsesstårta fast med sugarpaste istället för marsipan.


Morgonträning

Hejsanhejsan!

Jag kom precis hem från gymmet. Har varit och sprungit lite så här på 'morgonen'. Körde även lite maskiner.

Det sägs ju att träningen tar bättre om man tränar innan man äter frukost, och det måste väl gälla även om klockan är 11 när man tränar på fastande mage? :)

Idag lyckades jag springa en halv mil på 33 minuter, och då var jag ändå inte helt slut efteråt. Det är nog den längsta sträckan jag någonsin sprungit frivilligt (vet under hur långt man i snitt springer under en fotbollsmatch, men det räknas iaf inte), för jag har aldrig tyckt om att springa, vaken i terräng eller på löpband. Men nu verkar det som att jag börjar komma igång lite :)


De första

Nu när jag ändå håller på att uppdatera min nya tårt-kategori, så tänkte jag slänga upp ett par bilder på några av mina första "riktiga" tårtor. De är i alla fall lite söta :P

Den här tårtan gjorde jag till min lillebror när han fyllde 16. Han sa att han ville ha en riktig "sweet 16"-tårta, så han fick denna haha :)Min lilla 18-årstårta. En äkta prinsesstårta, eller nej, för den innehöll sylt, men precis som de andra tårtorna i detta inlägget så hade denna ett lock av marsipan.Denna tårta gjorde jag till en kille som gick i vår klass. Han skulle byta skola och vi hade en liten avskedsfest för honom och jag tog med mig tårta.Jag tror att jag har blivit lite bättre i alla fall, och kommit på lite egna tips och trix :)

Alla hjärtan

Passa på att fynda på nelly, 10% på allt, endast imorgon! Klicka på bannern till vänster för att komma dit!


Zelda cake

Såå, här är tårtan! Helt färdig!

 


Cakebake

Nu är det dags för tårtbak igen! Min lillebror fyllde 18 för två dagar sedan och i helgen ska det firas. Dock vill jag inte avslöja vilket tema tårtan kommer ha, så det får ni se i helgen :)

Idag har jag börjat förbereda lite inför själva "monteringen" imorgon. Jag gjorde en sats flowerpaste och en halv sats rice-crispies-treat. Sugarpasten köpte jag färdig denna gången, trots att jag inte alls gillar den från Dr. Oetker, men den kanske funkar som jag vill denna gången :p

På den Tredje bilden är mina rice-crispies-treat-skulpturer, som just nu, innan jag skurit till dem och klätt dem med sugarpaste, ser ut som typ ägg haha.

 

 

 


RSS 2.0