Wellington

Tänkte att jag skulle vara som alla andra, så jag tog och investerade i en sån här finis :)
Sen köpte jag till ett extra band i bara blått och vitt, som det nere till höger :)

Chi-två, standarddeviation och icke-parametriska test

Här händer det inte mycket... Det är för att jag har mer än någonsin att göra i skolan så jag har typ inget att blogga om.

Idag har jag och min uppsatspartner suttit och gjort färdigt en studieuppgift om statistik. KUL. Vi har granskat en artikel och de olika metoderna som använts för att skriva den. Massa tabeller och analysmetoder, typ så här:Under en av de meningslösa föreläsningarna i morse (vi hade föreläsning i artikelsökning, för typ 4:e gången) blev jag SKITSUGEN på bagels och pannacotta. Inte samtidigt då. Så nu har jag lyckats göra en sats av varje. Jag gjorde en lite smalare variant av pannacottan, och använde kesella och bara liiite grädde. 
Matpriskollen

Jääklar vad jag gillar denna appen! Man kan hur lätt som helst kolla vilka erbjudanden alla mataffärer har atm.

Man kan välja sina favoritaffärer och sedan välja alla de erbjudanden man vill utnyttja och lägga de i inköpslistan! Sjuuukt smidigt!


Lite skillnad :)


<3

Ändrat mig lite angående zumba

Äntligen har jag börjat komma igång med träningen igen! Jag har ju inte tränat alls under praktiken, men nu är den slut, så jag får fler tillfällen att träna. Jag har hunnit med två 30 minuter-pass med NTC här hemma, och idag ett zumbapass. Zumba är helt seriöst den bästa träningsformen. Det är 1. Lätt, så man kan koncentrera sig på ta ut rörelserna. 2. EFFEKTIVT. Man kan bränna upp till 700 kcal i timmen. 3 Ganska roligt dessutom. Fast det gäller att de varierar koreografin för det är inte alls roligt när de ha samma i flera månader. 4. Gör man rätt så är det riktigt jobbigt och man känner att det tar!

SÅ, beach 2012, here I come! (igen). Nu höll jag på att säga gravidkilona, för jag har läst det så många gånger överallt, men jag menade julmatskilona :P De är i alla fall borta. Lyckades gå upp 2 kg under julen, kanske för att jag bakade två morotskakor och åt båda. Nej, men nästan.


Lökigast i stan efter träningen.  Fett biffig dessutom :) Det går på rätt håll i alla fall!

Sommarvikariat

Idag fick jag reda på att jag har fått jobb som sommarvikarie på neonatalen här i karlskrona. Fast det gick lite konstigt till :P

Det började med att igår på morgonen var det någon med skyddat nummer som ringde till mig, men eftersom det var skyddat och jag sov, så struntade jag i att svara. Sen några minuter senare fick jag sms från en i min basgrupp, så då antog jag att det var hon som hade ringt också. Sedan idag när vi hade redovisning med basgruppen sa en anna tjej i min grupp att hon hade fått jobb på neonatalen och att de hade ringt igår. DÅ fick jag panik. Jag frågade tjejen som hade smsat mig om det var hon som hade ringt igår, men det var det inte. Så sen fick jag sitta och vänta genom alla redovisningarna och bara längta tills det var slut. Sen sprang jag bort till neonatalavdelningen och sa "hej jag sökte ju sommarvikariat här och..." så sa hon att "ja, jag försökte få tag på dig igår ju". Så sa jag att det var därför jag var här uppe nu för jag missade samtalet. Sen pratade jag lite mer med henne och hon sa att de hemskt gärna ville att jag jobbade där i sommar! :) och ja, jag kommer nog tacka ja ;)

Förresten så fick jag godkänt på praktiken också! T4, here I come!

Tasty in

Om jag någonsin skulle ha en garderob som jag inte behövde (ingen risk) skulle jag göra så här:vacation

ÅH. ÅH. ÅH! Jag vill boka NU NU NU! :(:(:(:(:(:(
RSS 2.0