First time macarons

Ooooooh. Gjorde macarons from scratch idag :) för första gången faktiskt and I'm already a pro haha. Nej, men det är inte så svårt som alla säger. Följ receptet exakt så blir det bra (så länge du inte har ett dåligt recept)! Själva fyllningen ska vara en rabarber-curd, men den går det lite sämre med så jag får se hur jag ska rädda den. Äsch, lyckas man baka macarons när det är typ 99 % luftfuktighet klarar man vad som helst haha!

image description

Så tjusiga! Fina fötter, inga bubblor, släta  och jämja och inte en enda spricka :DKommentarer
Postat av: Rebecca

Hej fina!

Du skulle inte vilja berätta i stora drag hur du gjort sen du började gå ner i vikt? På ett ungefär vad du ätit och tränat? Hade varit jättegulligt av dig!Kram kram

2012-08-27 @ 20:37:15
URL: http://itsrebecca.blogg.se/
Postat av: Ella

Grattis! Visst känns det bra att lyckas med macaronsen :)

2013-09-01 @ 10:19:10
URL: http://sottochsalt.com
Postat av: Clara

Hej Terese! Jag hittade just din blogg, tycker den är bra men vet att du inte uppdaterat på väldigt länge, men jag provar fråga ändå... Jag funderar lite på att utbilda mig till barnmorska. Men det har kommit ganska plötsligt, har inte tänkt på det förut. Jag undrar hur du kom på att du ville bli barnmorska? Har du alltid vetat? Hur går det för dig nu? Har du en ny blogg kanske? ^^ Vad tycker du om ssk-utbildningen i Karlskrona?


Svar: Hej! :) hur i hela världen hittade du hit haha! Hur jag kom på det.. Det var en dag på en biologilektion i 2:an på gymnasiet, så bara slog det mig, och sedan dess har jag varit helt inställd på det! Nu jobbar jag som ssk på kvinnoklinikens gynavd i malmö, sedan jag tog examen i juni. Jag kommer nog inte söka vidare nu efter ett år, men om några! Jag tycker att utbildningen var bra, faktiskt! Har hört om betydligt sämre skolor längre upp i sverige. Men malmö högskolas sjuksköterskor ska ju tydligen ha den bästa utbildningen, enligt någon undersökning. :) jag har bloggat på en blogg om träning och kost, och mest hållit mig på instagram där jag heter karolinaterese, där är faktiskt liite ssk-igt ;P

Hoppas du ser svaret! Ha det bra!
tessterese

2014-03-20 @ 21:58:11
Postat av: Clara

Hehe, jag googlade på "barnmorska blogg" xD
Jag vill se lite hur det är att jobba som det för har hört så mycket att det alltid är underbemanning och därför hinner man inte med alla patienter så mycket som man vill. Jag tycker jobbet verkar vara ett fantastiskt jobb men det är just arbetsmiljön som gör att jag inte blir så säker... Hur har du upplevt det?
Och tack så mycket för svaret! :)

2014-03-22 @ 12:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0