Samma bikini

Nu har jag gjort en "före-efter-bild", fastän jag inte är riktigt färdig än. Nu har jag bara det svåraste kvar: bli mer toned och tighta till ALLT, speciellt benen, och sedan förbli så. :P

Hur som helst så är jag nöjd med hur det har gått, för jag har inte ansträngt mig överdrivet mycket, eller, en del, med det känns inte alls som att man måste offra jättemycket, men det kanske kommer nu om jag ska nå slutmålet :P Kunde inte låta bli att skratta när jag såg "förebilden", för jag kan inte fatta hur jag kunde gå runt så där, HELT sjukt.

Det är inte speciellt bra kvalitet på bilden för de två olika bilderna blev så inzoomade.
Skorna passade förresten inte... Så nu börjar jakten igen :P

Släng dig i väggen, Danny!


On its way

Dessa finisarna är just nu, eller okej, imorgon är de nog på väg hem till mig. ÄNTLIGEN har jag hittat ett par springskor som jag vill ha. Hoppas nu bara att de sitter som en smäck för jag beställde två par :] I två olika storlekar så jag kan skicka tillbaka de som inte passar. Så, nu sitter jag här 2100 spänn fattigare. Som tur är får jag ju tillbaka 800 kronor när jag har skickat tillbaka det ena paret. Eller båda, om jag hittar några som jag hellre vill ha på stadium (ni vet, lämna in ett par gamla, hela, fina skor och få 100:- rabatt på ett par nya), men det tvivlar jag på för de hade typ inget alls när jag var där för en vecka sedan.

Heartbroken

Jag satt och letade resor, typ inom europa/norra afrika, för min resepartner vill bara vara iväg ca en vecka och då är det inte riktigt lönt att åka till thailand, men så såg jag detta och blev halvt förstörd :(För er som inte vet så är Fishermans Village, i det här fallet, ett litet område på den thailänska ön Koh Samui, som vi var på i somras, där det finns jättemånga mysiga restauranger, affärer och små barer. Varje fredag anordnar dom en gågata där och då sätter alla butiksägare upp små försäljningsstånd utanför sina affärer och folk står och blandar billiga drinkar lite var som helst och det finns massor med mobila gatustånd där de lagar supergod thaimat. SÅ mysigt.


Bortse från den packade "reportern" haha


Crib

Idag lämnade jag bilen på reparation igen, för de gjorde fel sist (vilket de gjorde idag med så jag måste dit igen...). Såå vi passade på att gå en runda och gå in på leksakshuset för att fördriva tiden.

Vi har officiellt provkört alla barnvagnarna de hade och jag har hittat min favorit, den är nästan perfekt, den skulle bara haft bättre broms och nån grej till haha :)

 


Finally

Äntligen har våren kommit! Både converse och min tunnaste vår-/höstjacka var på idag och vet ni vad? Jag frös inte ens lite!

Efter den lilla "föreläsningen" om nästa VFU, som börjar nästa vecka, tog jag och en tjej i min klass som ska vara på samma avdelning som jag en sväng upp till sjukhuset för att hälsa på våra handledare och hämta scheman och p-tillstånd!

Sen, det bästa: när jag kom hem la jag mig i en av sofforna på verandan och solade (om man nu kan kalla det sola när det är innanför förster) :]
Vårmode 2012

Som ni alla vet så är det ju pastellfärger som gäller i vår!Nej men okej, mina normala kläder var i tvättkorgen :]

Mello-Förrätt


bil-buss-tåg-tåg-bil-bil

Idag måste vara den mest bortslösade dagen någonsin. Jag bokade tid hos min kära tandhygienist i Höör, för alla här i blekinge verkar vara helt tappade. Jag ringde till FTV i Nättraby och dom tyckte att jag skulle skriva in mig i Jämjö. WHAT?! Aldrig i livet. Så nu fick jag sätta mig på bussen till Karlshamn, för det går inga tåg mellan Karlskrona  och Karlshamn på ett halvår. Så först buss till Karlshamn, sedan tåg till Hässleholm för att byta till ett annat tåg till Höör. Och SEN sitta och vänta i en och en halv timme på FTV. Var ju tvungen att ta ett lite tidigare tåg så att jag inte skulle missa min tandläkartid, bara det att det enda tåget som var lite tidigare var ganska mycket tidigare.
Sen när jag har varit hos tandläkaren och förhoppningsvis hamnat i den bästa premiegruppen igen (var ju dum nog att inte teckna abonnemang sist) så ska jag åka tillbaka till Karlskrona med mamma. Då med bil som tur är :PHallå alla fetton

Haha jag dog av skratt när jag såg denna kommentaren som någon anonym cooling lämnade på mitt blogginlägg "Morgonträning". Jag vet inte riktigt vad personen i fråga får ut av att kommentera så, och dessutom anonymt, eftersom hon/han (antagligen hon) inte ens vågar stå för det den säger, i och med att varken namn eller mail fanns med. Kanske är denna person lite osäker på sig själv? Vem vet. Hur som helst, om det får dig att känna dig bättre genom att kommentera sånt, så fine, be my guest :) 

Kan ju dra till med det passande uttrycket "if people are trying to bring you down, it only means that you are above them"!


På tal om träning; imorgon blir det istället kvällsträning och bio - Bodyjam och En gång i Phuket (Y)

Och nu, del 3 av 30 grader i februari. Jag är inte alls thailandsjuk, bara så ni vet :]


RSS 2.0