Finally

Äntligen har våren kommit! Både converse och min tunnaste vår-/höstjacka var på idag och vet ni vad? Jag frös inte ens lite!

Efter den lilla "föreläsningen" om nästa VFU, som börjar nästa vecka, tog jag och en tjej i min klass som ska vara på samma avdelning som jag en sväng upp till sjukhuset för att hälsa på våra handledare och hämta scheman och p-tillstånd!

Sen, det bästa: när jag kom hem la jag mig i en av sofforna på verandan och solade (om man nu kan kalla det sola när det är innanför förster) :]
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag har följt din blogg enda sedan den startade i princip och har en egen. Jag har funderat på att lägga in annonser för att eventuellt tjäna lite på bloggen. Så jag tänkte fråga dig som är lite insatt, om du tjänar något på din blogg av de annonser du lagt upp och om det är mer än bara några ören i månaden det rör sig om och om det i så fall är lönt?

2012-03-13 @ 01:20:56
Postat av: Terese

hejhej!Jag använder mig av affiliatesidan tradedoubler där man ansöker om att få annonsera för olika företag. När man sedan blivit godkänd får man olika koder till bandaroller att lägga in i din kodmall. jag tjänar bara pengar om någon klickar på reklamen och sedan via det klicket köper något. De flesta företag har det så när det gäller oss med mindre bloggar. för att tjäna mer på sin reklam måste man bli inbjuden till något större reklambolag ex tailsweep som till exempel kenza använder sig av. då tjänar hon pengar per visning och klick istället, men för att bli erbjuden det måste man ha väldigt stor blogg. Som vanligt är det bara de som redan är stora som kan bli större, istället för att ge smålbloggarna en chans ;)Änsålänge har jag bara tjänat några ören, men jag bryr mig å andra sidan inte så mycket. Vill mest ha reklamen där för att engagera andra i det jag gillar. Jag är ju dessutom inte överambitiös med min blogg, men man kan så klart göra reklam för den manuellt för att först hamna på, för min del, blogg.se's förstasida.MEN det finns säkert någon bra affiliate-sida, så leta vidare så hittar du nog någon som passar dig!

2012-03-13 @ 10:34:06
URL: http://tessterese.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket! Ett mycket fint och utförligt svar!

2012-03-15 @ 11:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0